Waarom?

Het idee van Dickalender is ontstaan door een aantal vriendinnen die zich verbaasden over het ontvangen van ongewenste dickpics. Te pas en te onpas worden dickpics rondgestuurd. Op een ongewenste dickpic zit natuurlijk niemand te wachten. Maar een dickpic kan ook juist leuk zijn, indien gewenst.

Bij Dickalender geloven we in het doorbreken van taboes en het bevorderen van openheid en begrip. Daarom hebben we voor 2022 de eerste scheurkalender ontwikkeld die is gevuld met 365 foto's, ingezonden door mensen zelf. Deze kalender is bedoeld om het gesprek over verschillende onderwerpen, zoals het ontvangen en versturen van (on)gewenste content, aan te gaan en taboes te doorbreken.

Elke dag van het jaar wordt gekenmerkt door een unieke foto die door onze gemeenschap is ingezonden. De foto's zijn authentiek en divers en vertegenwoordigen een realistisch beeld van de werkelijkheid. 

Door deze scheurkalender in huis te halen, zie je elke dag een unieke foto. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden en familie en draagt bij als een gespreksstarter voor onderwerpen in dit thema. 

Bij Dickalender zetten we ons in voor een inclusieve en diverse wereld waarin iedereen zichzelf kan zijn en geaccepteerd wordt. Doe met ons mee en ontdek de diversiteit van het menselijk lichaam door een foto in te zenden of een kalender te bestellen.