Dickalender Linda ongewenste dickpics, ongewenste naaktfoto's, scheurkalender

LINDA.

IN JE BROEKJE: DE 'DICKALENDER' KOMT TERUG, NU ÓÓK IN VULVA-VARIANT

‘Joh, met alle dickpicks die jullie toegestuurd krijgen, kun je een kalender vullen’, grapte Laura Janssen (27) tegen vriendinnen Lana (30) en Sharona (30). En zo geschiedde: in 2021 publiceerden ze hun eerste scheurkalender.

Dit jaar komt de ‘Dickalender’ terug, maar is er ook een vrouwelijke variant: de Vagilender. Beide kalenders worden in kleur uitgegeven, zodat alle inzendingen ‘optimaal tot hun recht’ komen.

KALENDER

Het drietal flanste vorig jaar een website in elkaar, opende een uploadpunt en voilà: het broekje van 2022 was heel rap (goed)gevuld, want alle plekken waren binnen twee weken ‘uitverkocht’. En in 2023 vind je dus 365 gloednieuwe snikkels op de kalender.

“Er zit ook zeker een boodschap achter”, vertelt Laura. “We zijn in de basis niet anti-dickpic, als je een goede vibe met iemand hebt kan een foto zeker iets toevoegen. Maar het ongevraagd sturen? Dat is gewoon echt niet oké. Stuur het dan maar naar ons voor die kalender, dan val je een ander er niet mee lastig. Op deze manier krijgt je piemel zijn platform, maar alleen voor mensen die het wíllen zien.”

Lees het volledige artikel via Linda.nl

Retour au blog